E-mailhosting is een vorm van webhosting die is ontworpen om e-mail op uw eigen domein te gebruiken. Het bekijken en bewerken van e-mail inboxen is eenvoudig te beheren met behulp van het moderne DirectAdmin of Plesk-dashboard.

Betaalbare E-mailhosting

E-mailhosting is een gespecialiseerde vorm van webhosting die alleen is bedoeld voor e-mailhosting. E-mailhosting kan u een e-mailadres geven met uw eigen domein (bijvoorbeeld info@uwdomein.com).

Overal beschikbaar

U kunt uw e-mail bekijken op internet, op uw computer, op uw telefoon of op uw tablet - het werkt vrijwel overal, zelfs in uw favoriete e-mailclient.

E-mail pakket upgraden

Als u een grotere mailbox nodig hebt, kunt u uw pakket op elk gewenst moment upgraden. We doen de upgrade gratis, alleen het prijsverschil tussen pakketten wordt betaald.

Voor iedereen beschikbaar

E-mailhosting is geschikt voor particulieren en bedrijven die serieus op internet willen verschijnen met e-mailadressen met hun eigen domein (bijvoorbeeld info@uwdomein.com).

SSL certificaat

Er wordt een automatisch SSL-certificaat verstrekt om uw apparaten veilig te verbinden met de e-mailserver. Om spamming te voorkomen, hebben maken we gebruik van de nieuwste antivirussoftware en geavanceerde SPAM-filters.